10app-social-media

۱۰ برنامه برتر شبکه های اجتماعی برای بیزینس شما

به اشتراک گذاری این مطلب در:

در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در facebook به اشتراک بگذارید
در linkedin به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب این محتوا

شبکه های اجتماعی انسان به عنوان موجودی اجتماعی، همواره به دنبال استفاده از فناوری‌هایی است که به وسیله آن، بتواند با دیگران ارتباط برقرار کند و شبکه‌های اجتماعی بهترین بستر برای این کار است. اگر نگاهی به وضعیت و تغییرات سبک زندگی انسان‌ها در طول دهه اخیر توجه کنیم، متوجه خواهیم شد که شبکه‌های اجتماعی تبدیل به عضو جدانشدنی انسان‌ها شده‌اند و تاثیرات شگرفی در زندگی ما داشته‌اند. حتی بعضا شاهد هستیم که افراد زیادی روی به فعالیت‌های اقتصادی در این بستر آورده‌اند و به افراد بسیار موفقی در این زمینه تبدیل شده‌اند.

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن‌ها و سایت‌های بسیار زیادی تا به امروز تولید و در اختیار مردم قرار گرفته‌اند که خیلی از آن‌ها با شکست روبه‌رو شده‌اند و در آن‌سوی ماجرا، بسیاری از این شبکه‌های اجتماعی به موفقیت بی‌نظیری دست یافته‌اند و به قدری محبوب شده‌اند که اکثر مردم جهان، حداقل برای یک‌بار هم که شده اسمشان را شنیده‌اند.
در این گزارش سعی می‌شود که شبکه‌های اجتماعی کاربردی معروف و برتر را معرفی کنیم.

 

۱٫ Facebook

در حال حاضر فیس بوک بزرگترین سایت رسانه‌های اجتماعی در جهان است. با داشتن ۲٫۶ میلیارد کاربر فعال ماهانه تا سال ۲۰۲۰، به جرات می‌توان گفت تقریباً هر کاربر رسانه اجتماعی در فیس بوک قرار دارد؛ بنابراین این یک بستر عالی برای برند‌ها و فروشگاه‌ها و مارک‌ها است تا محصولات خود را در معرض مخاطبان عظیمی قرار دهند. کاربران می‌توانند پست‌های متنی، پیوندها، تصاویر و فیلم‌ها را با دوستان فیسبوک خود به اشتراک بگذارند. آن‌ها می‌توانند افراد و صفحات معروف را دنبال کنند و نسبت به پست‌های افراد داخل این شبکه‌ی اجتماعی واکنش نشان دهند. برند‌ها همچنین می‌توانند محصولات خود را با استفاده از تبلیغات پولی در فیس بوک تبلیغ کنند.

فیسبوک

۲٫ Twitter

صادقانه بگویم ، توییتر سودآورترین پلتفرم نیست. طول توییت ها بسیار کوتاه است. مگر اینکه در رسانه یا کسب و کار خبری باشید و همچنین پیگیری آن دشوار است. اما یک مزیت وجود دارد که توییتر در آن می درخشد: خدمات به مشتریان. توییتر اغلب اولین نقطه تماس مشتریانی است که نیاز به پاسخ سریع دارند.

توییتر

اما جالب است بدانید که با توجه به همین مشکل، هم‌چنان تعداد زیادی از کاربران ایرانی از Twitter به صورت جدی استفاده می‌کنند و شما به راحتی می‌توانید جوامع ایرانی را در این وب‌سایت پیدا کنید. همچنین توییتر سکویی است که به کاربران امکان می‌دهد در بالای مباحث پرطرفدار بمانند و در مکالمات روزمره و مرتبط شرکت کنند.

 

۳٫ Instagram

اینستاگرام یکی دیگر از پلتفرم های مهم سال ۲۰۲۱ است. اینستاگرام به عنوان یکی از پرکاربردترین برنامه های رسانه های اجتماعی دارای ۱٫۲ میلیارد است. ویژگی های تازه ای مانند Instagram Reels نشان می دهد که این پلت فرم هنوز در حال رشد و توسعه است.

اینستاگرام

۴٫ TikTok

TikTok بیش از ۷۰۰ میلیون در سطح جهان دارد و هنوز فضای زیادی برای رشد دارد. برنامه تیک‌ تاک به کاربران اجازه می‌ دهد که موزیک‌ ویدئوهای بسیار کوتاه ۳ الی ۱۵ ثانیه‌ای بسازند. با استفاده از موزیک و جلوه های ویژه، فیلم های عالی خود را با گرفتن لحظات خنده دار و خاطره انگیز برای به اشتراک گذاشتن با دنیا استفاده کنید. فیلم های خود را با فیلترها و جلوه های ویژه، برچسب های سرگرم کننده، موسیقی و غیره بگیرید. ۱۰۰+ برچسب ایموجی و فیلترهای چهره سرگرم کننده به صورت رایگان در اختیار شما قرار گرفته تا شما ویدیوهای خود را زیباتر کنید.

برنامه تیک تاک یک شبکه اجتماعی چینی است که از طریق گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل ios و اندروید قابل دسترس است.

تیک تاک

۵٫ WhatsApp

گروه های WhatsApp ، Stories و فیدهای سبک صفحه آن را به یک بستر جذاب برای برند ها تبدیل کرده است. شما می توانید از واتساپ ذر بیزینس خود استفاده کنید و بیزینس خودتون رو گسترش بدهید. هرچند یک چیز واتساپ از نظر امنیت از برنامه های مشابه برتر رسانه های اجتماعی عقب است و با در اختیار داشتن زاکربرگ ، انتظار تغییر آن را نداشته باشید، ولی همچنین کاربران زیادی دارد کانال خوبی برای برقراری ارتباط و جذب مشتری است.

 

واتساپ

۶٫ Telegram

تلگرام جایگزین امن تری برای واتس اپ است. برنامه پیام رسانی رسانه های اجتماعی به طور مداوم ویژگی های خود را برای صفحات مارک تجاری نیز بهبود می بخشد و فیدها و قابلیت های گروهی را ارائه می دهد. به علاوه ، می توانید فایل های بزرگ را منتقل کرده و از سایر ابزارهایی که در برنامه های دیگر یافت نمی شوند استفاده کنید.

تلگرام

۷٫ LinkedIn

با افزایش آنلاین مخاطبین B2B و میلیون ها نفر نیازمند کار ، استفاده از LinkedIn در طول همه گیری همه گیر افزایش یافت. مایکروسافت گزارش می دهد که درآمد LinkedIn در واقع ۲۱ درصد افزایش یافته است. این پلتفرم دوستدار کسب و کار حتی ویژگی های بیشتر مصرف کننده محور مانند Stories را آغاز کرده است.

لینکدین

۸٫ YouTube

یوتیوب در حال حاضر بیشتر یک موتور جستجو است تا یک پلت فرم رسانه های اجتماعی – و در آن زمان دومین موتور جستجوی بزرگ در جهان. برچسب ها ، توضیحات ، صف ها و عناوین مناسب SEO برای YouTube ، آن را به یک پلتفرم ویژه برای برند هایی با استراتژی عالی تبدیل می کند.

یوتیوب

۹٫ Pinterest

پینترست سخت تلاش کرده است تا یک محیط دوستانه برای برند هایی با پین محصولات غنی ، ویژگی های خرید و تبلیغات جذاب ایجاد کند. به علاوه ، اگر بتوانید محتوای جذاب ایجاد کنید ، دسترسی و بازدید از طریق Pinterest آسان است.

پینترست

۱۰٫ Snapchat

Snapchat همچنان یک بازیگر قدرتمند در دنیای برنامه های برتر رسانه های اجتماعی است ، حتی اگر بسیاری از مخاطبان جوان به TikTok نقل مکان کرده باشند. اما Snapchat از دست دادن عامل جالب خود این روزها یک نقطه قوت است زیرا B2B ها اکنون به این پلتفرم هجوم آورده اند. MAU های اسنپ چت در واقع امسال ۱۸ درصد رشد داشته است.

 

اسنپ چت

انتخاب برترین برنامه های شبکه های اجتماعی همیشه یک قمار است. آنچه مخاطبان شما امروز روی آن می پرند ممکن است فردا شما را در گرد و غبار بگذارد.

نکته اصلی این است که یک استراتژی انعطاف پذیر ایجاد کنید در شبکه های اجتماعی که به شما امکان می دهد بر اساس اینکه مخاطبان شما کجا هستند و چه نوع محتوا با پلتفرم متناسب است ، محوریت دهید.

بازکردن چت